مجمع علمی فرهیختگان بخش قطرویه

مجمع علمی فرهیختگان بخش قطرویه
 

افتخاری دیگر برای بخش قطرویه و شهرستان نی ریز، جوان ترین داوطلب دارای مدرک دکتری تخصصی در حوزه انتخابیه شیراز از اهالی قطرویه می باشد.

 

در مهلت یک هفته ای نام نویسی از داوطلبان انتخابات مجلس،ثبت‌نام‌کنندگان در حوزه انتخابیه فارس آمار قابل توجهی را ثبت کردند. به گفته پژوهش معاون سیاسی استاندار فارس استقبال از نامزدی در انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه های انتخابیه فارس حدود 100 درصد افزایش داشته است به طوری که 728 نفر برای نمایندگی مردم استان فارس در مجلس شورای اسلامی اعلام آمادگی کردند.در حوزه انتخابیه شیراز به عنوان یکی از حوزه های مهم و تاثیرگذار، تعداد کل داوطلبان به 284 نفر رسید که از این تعداد، 58 نفر دارای مدرک دکتری، 199 نفر کارشناسی ارشد، 15 نفر دارای مدرک لیسانس جانباز و 12 نفر از تحصیلات حوزوی برخوردار بودند.

نکته قابل توجه در این دوره حضور چشمگیر چهره های جوانی بود که کمترین آن ها سی سال و سه ماه سن داشت. اما آنچه بهانه این نوشتار گردید، داوطلبی آقای دکتر حسین پرویزی پژوهشگر جوان بخش قطرویه با سی سال و 4 ماه سن بود که به جرات می توان او را جوان ترین داوطلب دارای مدرک دکتری تخصصی در حوزه انتخابیه شیراز دانست. در زیر گفتگویی کوتاه با این چهره جوان انجام داده ایم که توجه شما را به آن جلب می نماییم.

 

آقای دکتر لطفا مختصری از زندگی خود را بیان بفرمایید.

بنده حسین پرویزی متولد مرداد ماه 1364 در روستای رودخور از توابع بخش قطرویه شهرستان نی ریز می باشم. تحصیلات ابتدایی ام را در دبستان اتحاد سبزآباد تمام نمودم و پس از آن در آزمون مدارس نمونه دولتی پذیرفته و مقاطع راهنمایی و دبیرستان را در شهرستان استهبان سپری نمودم. سپس در سال 1382 وارد رشته مهندسی آب-کشاورزی دانشگاه ملی زابل شدم و مقطع کارشناسی را در سال 1386 به پایان بردم. بلافاصله بعد از آن تحصیلاتم را در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی آبیاری و زهکشی در دانشگاه دولتی شیراز ادامه دادم و در سال 1389 با اتمام  این دوره، به عنوان نفر اول در آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی علوم و مهندسی آب دانشگاه شیراز پذیرفته و مشغول به تحصیل شدم و در نهایت در سال 1393 از رساله دکتری ام با نمره عالی دفاع نمودم. همچنین همزمان با تحصیل و در سال 1385 ازدواج نموده و اکنون دارای یک فرزند می باشم. در حال حاضر نیز در شرکت دانش بنیان فکر برتر (فعال در زمینه کار آفرینی و مشاوره) همکاری و مشاوره انجام می دهم.

 

جناب دکتر پرویزی با توجه به تحصیل بدون وقفه شما، بفرمایید که در این دوران چه فعالیت های آموزشی و پژوهشی داشته اید؟

از جمله فعالیت های آموزشی می توانم به تدریس در دانشگاه های فسا و علمی کاربردی شیراز به عنوان استاد و تدریس در دانشگاه شیراز به عنوان کمک استاد اشاره کنم. همچنین حاصل پژوهش های اینجانب چاپ 5 مقاله علمی در نشریات معتبر ISIو شرکت و سخنرانی در چندین همایش و کارگاه آموزشی در دانشگاه شیراز می باشد. عمده فعالیت پژوهشی بنده بر روی مدیریت آبیاری باغات انار به عنوان یک محصول مهم در شهرستان بوده که نوع پژوهش انجام شده برای اولین بار در سطح جهان بر روی درخت انار انجام شد و نتیجه آن صرفه جویی 25 درصدی آب مصرفی بدون کاهش عملکرد بود.

 

از نظر شما چه مشکلاتی در حوزه انتخابیه شیراز وجود داشت که باعث شد شما به منظور حل آن ها به عنوان داوطلب مجلس شورای اسلامی اقدام کنید؟

از دیدگاه بنده و در حوزه سیاست، عدم دلسوزی و بومی نبودن عمده مدیران دولتی از مشکلات دایمی موجود می باشد. همچنین معتقد به این می باشم که باید ضابطه مندی و شایستگی جای رابطه را در انتخاب مدیران بگیرد و وقت آن رسیده که اداره امور مملکت به دست نخبگان جوان سپرده شود. در مورد مسایل فرهنگی متاسفانه دستگاه های مربوطه بدون هماهنگی عمل نموده و شیوه فعلی ترویج فرهنگ اسلامی کاملا نادرست و در بسیاری موارد دارای اثر عکس بوده است.در زمینه اقتصاد، توجه کافی به پتانسیل های موجود در شهرستان شیراز نشده و حتی در بسیاری از زمینه ها نمایندگان محترم قبلی هیچ طرح یا لایحه ای برای تبدیل آن به قانون جهت تسهیل کار در بخش های با پتانسیل بالای اشتغال ارایه نداده اند. مدیریت منابع آب بسیار اسف بار بوده و اجرای قانون های مرتبط با منابع آب بسیار اندک بوده و در برخی زمینه ها نیز خلا قانونی وجود دارد.

 

شما به عنوان کاندیدای دوره دهم مجلس شورای اسلامی چه برنامه ای برای حل این مشکلات دارید؟

بنده همه تلاش خود را در زمینه پویا شدن گردشگری در شیراز و تبدیل این شهر به یکی از قطب های اول خاورمیانه با استفاده از ارائه طرح ها و لوایح به منظور تسهیل و پشتیبانی در ایجاد زیرساخت های گردشگری با مشورت متخصصان این صنعت انجام خواهم داد. همچنین برنامه ریزی منظم و طرح های مفیدی به منظور مدیریت بهینه مصرف آب در بخش کشاورزیو حفظ منابع باقی مانده تهیه و آماده انجام دارم. به طور کلی تشکیل گروه های مشاوره در زمینه های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و بررسی مشکلات قانونی و نظارتی در این زمینه ها و ارائه طرح ها و لوایح مرتبط برای تبدیل به قانون و یا اصلاح قوانین موجود عمده اهداف اینجانب می باشد.

 

جناب دکتر پرویزی چرا با وجود مشکلات فراوان و بعضا مرتبط با تخصص شما در حوزه انتخابیه نی ریز و استهبان، از این حوزه داوطلب نشدید؟

همانطور که اطلاع دارید این حوزه انتخابیه به دلیل رقابت دو شهرستان نی ریز و استهبان دارای شرایط خاصی است. در دوره های قبل مشاهده شده است که بزرگان شهر نی ریز به منظور بالا بردن توان رقابتی شهرستان بر روی یک یا دو کاندیدای خاص اجماع نظر کرده اند و به نظر می رسد در این دوره نیز این روند پا برجا باشد. علاوه بر این چهره های شاخص و توانمندی در این دوره از شهرستان نی ریز اعلام داوطلبی نموده اند که از جنس مردم رنج کشیده و متخصص در زمینه حل مشکلات اقتصادی و مدیریتی موجود می باشند. با این حال در صورت تایید نهایی اینجانب توسط شورای محترم نگهبان، اگر احساس نمایم که حضورم در این حوزه کمکی به مردم می نماید احتمال تغییر حوزه در روزهای پایانی را منتفی نمی دانم.

 

همانطور که اشاره کردید شهرستان نی ریز برای موفقیت در این دوره نیاز به اجماع نظر بر روی یک کاندیدا یا اصطلاحا کاندیدای وحدت دارد، نظر شما در مورد کاندیدای وحدت چیست؟

به اعتقاد بنده کاندیدای وحدت باید دارای تخصص و توانمندی بالا به منظور حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم و مشکلات مدیریتی شهرستان باشد. علاوه بر این وام دار هیچ شخص یا گروهی نباشد و از جنس طبقه ضعیف جامعه باشد. در مورد نحوه انتخاب کاندیدای وحدت باید به طور مستقیم و بدون وجود فشار های سیاسی نظر اکثریت مردم لحاظ گردد به این معنی که بزرگان هر محله از شهر و روستاها به نمایندگی از مردم نظر آن ها را به گوش بزرگان شهر و داوطلبین محترم برسانند.

 

و در پایان آیا سخنی با مردم دارید؟

به عنوان فرزند کوچک و خادم مردم شریف شهرستان نی ریز به آن ها توصیه می کنم که اگر کسی با ریخت و پاش های فراوان و با پشتیبانی منابع مالی ثروتمندان و لابی های سیاسی انتخاب و به مجلس راه پیدا کند حتی فرصت ادای دین خود به حامیان مالی اش را هم نخواهد داشت چه برسد خدمت به مردم، بنابراین در انتخاب چهره اصلح همه جوانب را در نظر بگیرند.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:

[ سه شنبه 22 دی 1394برچسب:, ] [ 20:13 ] [ یک وطن دوست ] [ ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ علمی فرهیختگان بخش قطرویه خوش آمدید
آخرين مطالب